Välj en sida

I morse gick pressmeddelandet ut om utökat samarbete mellan mig och Strawberry Förlag. Länk till pressmeddelandet här via MyNewsdesk!

Otroligt fina ord här, jag blev väldigt glad över den här pressan. Och vi har ju jobbat ihop under hösten med bl a Petter Stordalens bok, så självklart väldigt roligt att få förtroendet att jobba vidare med Strawberry Förlag.

Pressmeddelandet i sin helhet:

Strawberry utökar samarbetet med Schyttberg PR

– Vi på Strawberry är ett möjligheternas förlag där vi ser stora fördelar i att knyta till oss de bästa i branschen i nya, mer flexibla, lösningar där varje författarskap och boklansering får skräddarsydda team. Men samtidigt ser vi en vinst i att tänka övergripande ur en PR-vinkel för att säkerställa en vass kommunikation som tar sig genom bruset. I Schyttberg PR får vi en erfaren kommunikatör och innehållsproducent i en unik kombination med strategisk och effektiv mediabearbetning. Vi är glada över att Jenny nu också, vid sidan om Bazar förlag, även kommer ta ett större ansvar för Strawberrys förlagskommunikation och ansvara för enskilda titellanseringar, säger Sara Lindegren, sälj- och marknadschef.

Strawberry Förlag grundades i april 2019 och i juni förvärvades Bazar Förlag. Köpet gav Strawberry tillgång till ett förlagshus med etablerade framgångsrika författare, som Paolo Coelho, Nina George och Lucinda Riley. I förvärvet av Bazar fanns också ett inarbetat samarbete med Schyttberg PR.

– Jenny Schyttberg har sen 2014 varit Bazars röst mot media och slutkonsument på de plattformar förlaget förfogat över och vi är imponerade av det resultat som Schyttberg PR har genererat, säger Rebecka Leffler, VD för Strawberry Publishing AB.

– Jag är mycket glad och hedrad över att gänget på Strawberry ger mig förtroendet att få vara en del i deras otroligt spännande uppbyggnadsfas. Plus att jag får fortsätta jobba med Lucinda Rileys titlar, jag är enormt stolt över vad vi åstadkommit där! Men framför allt har vi kul ihop, det är ett roligt, kunnigt och prestigelöst team, som jag ser fram emot att både lära mig mer av och dela kunskaper med, säger Jenny Schyttberg, Schyttberg PR.

– Jenny har en attityd till sitt arbete som jag inspireras av. Prioritera rätt och genomför. Vårda dina relationer. Jag ser fram emot ett fortsatt givande och roligt samarbete med henne, säger Sara Lindegren.

Fotograf: Stefan Tell