Välj en sida

Vi tog paus i bokmässandet och drog till Göteborgsoperan för musikalen Crazy For You. Rekommenderas! Och vilka fantastiska kostymer!

Här ser man till vänster den ytterst kloka Turid Løvskar från Bazar Forlag Norge, och som var den som anlitade mig och min nystartade firma för att ansvara för Bazar Förlags svenska PR- och viss marknadsverksamhet. Hon är dessutom en fröjd att jobba med. I mitten står vår Portlandförfattare Laini Taylor, som helt klart är den absolut mest enklaste författare man kan jobba med under en enormt befolkad bokmässa – hon ses var hon än är. Jag tappade inte bort henne en enda gång.

Och så till höger jag, som i vanlig ordning lyckades ställa mig på något sätt som gör att nåt blir fel. På den här bilden står jag precis framför en kvinna i brun rock, vilket får mitt hår att se ut som att det är i form av en boll. Håhåjaja.