Välj en sida

Det här inlägget, måste jag säga, är bland de bättre jag sett. Det behöver givetvis skräddarsys till just ditt varumärke/företag, och här i Sverige ska vi verkligen inte underskatta Instagram (plus att vi nog inte kommit lika långt bitvis vad gäller LinkedIn) men jag tycker det tyder på en schysst ärlighet, en vilja att hjälpa sin kund, och inget tidslullull som så lätt PR-byråer gömmer sig bakom.

Här får man en uppskattad tidsåtgång, må så vara rufft beräknad, som gör att ett arvode blir mycket lättare att uppskatta. Eller som får dig att inse att du kanske klarar att göra det själv.

Jag skulle anlita en sådan här byrå eller konsult om de visade upp den här transparensen. Och jag tycker att du ska kräva det av mig om du skulle fundera på att anlita mig.

Här är inlägget från Raka Creative Agency. Bilden lånad från deras sida.